Post by picvideredno on Mar 16, 2022 15:47:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Me is King : Idle Stone Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Me is King : Idle Stone Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (birçok puan) ▞▞▞
▞▞▞ Me is King : Idle Stone Age 2022 version ▞▞▞
İyi başladı bir süre oynadıktan sonra aniden oyuna başladım ve tüm ilerlemem gitti. Oyun yeniden başladı ve sıfırdan başladı.
uzun süredir oynamadım ama şimdiye kadar sevdim, daha uzun oynadıktan sonra incelemeyi güncelleyebilirim
Parası ödenirse zaman öldürücü için fena değil, aksi takdirde 80-100 takipçiye ulaşana kadar reklam izlemeden ilerlemeyi yavaşlatın. Ayrıca takipçilerin oynarken takılıp kalması sorunu giderilmedi. Kişisel görüş, ancak zamana bağlı olarak değerli taşlar aracılığıyla kaşifleri hızlandırmanın bir yolu olmalı. 😥
Eğlenceli oyun, ancak aksaklıkların sıralanması gerekiyor ve söz verildiği gibi ek içerik eklenmedi
Telefon ısınıyor ve oyun bazen gecikmeli olabiliyor. Ayrıca ne yaptığımı veya amacımın ne olduğunu bilmiyorum.
Bu oyunu seviyorum, hatta birkaç saattir oynuyordum ama büyük bir kusuru var. Bu kusur, şimdi uygulamayı açtığımda tüm ilerlemem silindi, umarım bu hata giderilebilir, böylece diğer oyuncular için tekrar oluşmaz. Eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim ve umarım devam edebilirler. Umarım 1 yıldızı anlayabilirsiniz.
Zaman kaybetmek için oynaması eğlenceli bir oyun, oldukça bağımlılık yapıyor. Sahip olduğum tek sorun, ilerlemeye başladığınızda, tüm köylülere dokunmanın ve gezinmenin sonsuza kadar sürmesi. Reklamlar hiç gerekli değildir, ancak hızlı bir destek istiyorsanız yararlıdır. Mücevherler, diğer birçok mobil oyun gibi sebepsiz yere çok para harcayabileceğiniz yerlerdir, bu yüzden buna dikkat edin, muhtemelen buna değmez.Mücevherlerle satın aldığınız işçiler kalabalığın arasında saklanmasaydı, hoşuma giderdi, konutum için gülünç derecede pahalı yükseltmeler için para biriktirmeye çalışırken yanlışlıkla bir tane satın almıştım. Elde ettiğim sayısız işçinin içine saklanmak yerine, ekranımın yan tarafında böyle şeyler çıksa ne güzel olurdu. Bu, başka bir şey aramaktan çok uzak olduğum ve Kral'ımın üzerinde durmadığım için bir büyücüyü kaçırdığım takdirde büyücüler için de iyi olurdu.
Mümkün olan en güzel şekilde çok kolay
Oyunda bedava şeyler almak için bir reklama tıklamaya çalıştığımda "reklam mevcut değil" diyor ama bunun dışında oyun harika ve eğlenceli
Me is King : Idle Stone Age Симулятори oex
Me is King : Idle Stone Age شبیهسازی feom
Güzel oyun hoşuma gitti, ancak şehriniz tamamen genişlediğinde ve zaten çok sayıda çalışanınız olduğunda, oyunu oynadığınız süre boyunca oyun sadece gecikiyor.
güzel oyun
Bu oyun, bir seferde belki 5 ila 10 dakika için gerçekten güzel bir zaman öldürücüdür. Reklamlar isteğe bağlıdır ve hiçbir şekilde zorunlu değildir ve aslında söz konusu reklamları izleyerek ilerleme kaydedebilirsiniz. Hiçbir şeyi değiştirmezdim, ancak harita boyunca bırakılan öğeleri toplayan yeni bir insan türü görmek isterim, böylece oduncularınız/madencileriniz/toplayıcılarınız daha fazla kaynak toplayabilir ve haritanın daha fazlasını keşfedebilir ki bence bu % olayıdır. dünya haritasında. Aksi takdirde, harika bir oyun.
Me is King : Idle Stone Age Παιχνίδια προσομοίωσης wjgd
Oyun karakter tasarımını seviyorum, sevimli ayrıca sıfırdan başlayıp fazla mesai yaparak kendinize bir krallık kurduğunuz konsepti seviyorum.
İlerlememi yeniden başlatmaya devam ediyor. Bunu 3. kez yapıyorum ve bundan nefret ediyorum, onu kaldıracağım. Ayrıca 99'a hatalı bildirimler veriyor ve her 5 dakikada bir çöküyor.
Moi le Roi (Me Is King) Simulation zlj
Yükleme ekranında takıldım lütfen düzeltin düzeltirseniz yorumumu değiştiririm lütfen
nedense klik sesi efektine sinirleniyorum
yeni basladım
biraz gecikmeli, eğer benim telefonumsa ya da oyunsa, oyun çok tatlı. Bayıldım
Me is King : Idle Stone Age Szimulációs játékok osm
Eğlenceli ve kolay bir oyunda tam istediğim gibi ayrıca karakterlerin çok sevimli olduğunu düşünüyorum
Gayet hoş burada oyun oynatmıyor kendini. Bir iki şeyi ayarlayıp çıksanız oluyor
canın sıkıldığında oynaması eğlenceli bir oyun
Geliştirici, oyunu verilerimi sildikten sonra bana değerli taşlarla rüşvet vermeye çalıştı ve sonra onu silen ve geri dönen bir aptalmışım gibi bulut kaydetmeye suçladı, hayır her gün oynamadım Oyunu sevdim ama ne zaman Verilerinizi rastgele siliyor, eleştirmek zorundayım.
oynamak çok basit ve ez
Oyununuz, madencinin işe alma seçeneği olarak görünmediği yerlerde tıkandı. S
Oldukça eğlenceli küçük oyun
oyunun nasıl oynanacağına dair yeterli bilgi yok
aslında oynamak için iyi bir oyun
reklam izleyemiyorum
Bu oyun çok tatlı
Intello X+ Verktyg pbg
Bir dakikadan az bir sürede ve tüm gıda üretimi durur. Avcıya dokunuyorum, toplayıcıları gönderiyorum, animasyonu yapıyorlar, yemeği tahta getiriyorlar, biraz '1' animasyonu alıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Kaynak sayacı sıfırda kalıyor, bir inşaatçı tutamam, hiçbir şey. Uygulamayı sıfırlamak için kapatmayı denedim, hala hiçbir şey yok. Uygulamayı silip tekrar yükledim yine aynı. Sanat sevimlidir ve eğer ilerleyebilirse başkaları için eğlenceli olabilir, ama benim için açık bir ıskalama.Önceki tüm incelemelerde gösterildiği gibi, geliştiriciler geri bildirimi önemsemiyorlar ve aynı kopyala/yapıştır mesajı kullanarak diğerlerini "oyun içi e-posta sistemine" yönlendirmeye çalışıyorlar. Oyunun kendisi çok az içeriğe sahiptir ve bu şekilde sınıflandırabilirseniz, bu tür cansız "oyun" için cihazlarda kaynak yoğundur. Ayrıca, odağınızı genellikle değersiz olan "sınırlı süreli reklam tekliflerine" yönlendirerek sizi reklamları zorlamaya çalışır.
1 yıldızlı bir oyunu ilk incelemem çünkü oyunu tekrar açtığımda aniden dünyama baştan başlamak zorunda kalıyorum...Evet fb ile bağladım zaten ama fb hesabımla yeniden giriş yapmaya çalıştığımda hiçbir şey yapmıyor...