Post by picvideredno on Mar 16, 2022 15:50:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (veľa zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
Toto je dobrá hra, v skutočnosti veľmi dobrá, ale je určená len pre bohatých, nie pre chudobných chlapcov, ppl, ktorí si môžu dovoliť internetové pripojenie cez internet, Alebo mám povedať, že nie pre ppl v krajinách 3. sveta, kde sa snažíte nájsť niečo na jedenie. samotné niektoré hry vyžadujú dátové balíky
Je to veľmi relaxačná hra a logická hra na rozvoj mozgu.
Cesta k mnohým reklamám
Vývojár nikdy nepremýšľal o hre, ktorú práve vyvinul bez akýchkoľvek skúseností.
Birdpapa - Bubble Crush Boshqalar ynto
vec, ktorá sa mi na tejto hre nepáči je, že sú v nej všetky tie hádanky a je to otrava
Pred dokončením úrovne sa zablokuje. To spôsobuje stratu života.
Milujem hru milujem grafiku milujem postavy Naozaj si to rád hrám. Chcel by som vidieť, ako to robíte, aby to fungovalo lepšie aj na tablete. kam sa podeli vtáčiky? Nechcem zachraňovať perie. Mám rád, že zachraňujem mŕtve mláďatá vtákov
Hra je super, ale za každú úroveň, ktorá dostane pridanie, je to najhoršie
Príliš veľa reklám ............ zbieranie hádaniek sa so zvyšujúcou sa úrovňou predlžuje, čo je veľmi dráždivé.....
gd hra... ďaleko k mnohým pridáva... Zaplatil by som za zastavenie pridávania, ale tiež nie je žiadna možnosť
Príliš veľa reklám, ale je to pekná hra
Moje nízke hodnotenie je spôsobené príliš veľkým počtom reklám a moja hlavná starosť je zakaždým, keď dokončím úroveň a reklama je farmárskych hrdinov, hra zamrzne, preto strácam kúsok skladačky a musím hrať znova rovnakú úroveň... toto sa stáva zakaždým reklama na hrdinu na farme ... taká otravná ......
Je to dobrá hra, ale veľa reklám
Roztomilá hra, ale viac času na reklamy ako hranie!
Príliš veľa prerušení
Môj vnuk, ktorý má 9, rád hrá túto hru s mojím, čo je skvelé, je to detská hra, však? Prečo by ste teda dovolili niektorým zatuchnutým inzerentom hier pre dospelých spúšťať vašu aplikáciu? Keď príde na víkend, vymažem ho.
Vaše nastavenia zvuku sú veľmi zlé
Hru som odinštaloval po 2 dňoch. Úrovne sú také jednoduché, že naozaj nemá zmysel hrať. Najhoršia vec, ako obvykle. je príliš veľa reklám.
MonsterCrafter આર્કેડ nhn
Fake to nie je ako spôsob, akým ukazujú pridať.
Birdpapa - Bubble Crush કેઝ્યુઅલ aqi
Menej hry, viac času stráveného čakaním na ďalší ťah/kolo.
Viac prídavkov ako hry.
Nepríjemné prídavky! Pod pridáva simultánne
Príliš veľa dlhých reklám, niektoré zamŕzajú hru.
Je to zábavná hra, ale obsedantných reklám po každom hraní je trochu veľa. Rozumiem reklame každú chvíľu. Každá hra je príliš veľa
Hral som to od minulého týždňa, ale teraz nefunguje správne a keď hru otvorím, aby som ju mohol hrať, sama sa vypne. Opravte problém.
Prekážka je tu príliš veľakrát: zastavte to Zlá aplikácia, prázdne dáta sa plytvajú
Aj keď zastavíte zvuk, zvuk sa nikdy nezastaví. Príliš zlé
Najhoršia hra. Etapy sú podobné
Kedysi milujem túto hru. Čím vyššie úrovne však získate, tým viac reklám získate. Prepáčte, ale vymažte.
Príliš veľa reklám
Pre mnohé reklamy vás to začína smiešne odrádzať od hrania. Prosím, urobte s nimi niečo!!!
Skvelá hra, bohužiaľ, príliš veľa reklám, preto jej dávam jednu hviezdičku
Príliš tmavé pozadie
Birdpapa - Bubble Crush કેઝ્યુઅલ aqi
Nie je možné vypnúť hudbu a zvukové efekty
Pridať medzi hru je nepríjemné.
Birdpapa - Bubble Crush Casual umf
Veľmi sa mi páči táto hra, bol som zvedavý, kedy sa vráti späť na rôzne úrovne, namiesto toho, aby som len zbieral PERIE!!!! Och a koľko úrovní je pierka??? začína to byť smiešne!!!!!!!!
Príliš veľa bla bla bla medzi úrovňami.
Zábavná hra so skvelou grafikou. Úrovne sú naozaj príliš ťažké na to, aby ste ich vyhrali na 175 a ďalej. Prebieha odinštalovanie.
Oki
nemôžem!!!! Sakra tie reklamy. Čo do pekla
Birdpapa - Bubble Crush Boshqalar ynto
Hra nepodporuje samsung j7 prime najhoršie na tom